ALLES VOOR BINNEN

Een Stijlvol Interieur
voor Iedereen

Binnen

Interieurstyling

Soms willen we de boel eens stevig omgooien. We raken uitgekeken op ons interieur of voelen ons gedwongen de inrichting te veranderen vanwege veranderde behoeftes. Veel mensen vinden dit lastig en kopen onnodig nieuwe producten of maken slechte kleurkeuzes.

Met een duidelijk plan van aanpak kan ik u helpen om met gebruik van upcycling en hergebruik, onnodige kosten te voorkomen. Samen met u ga ik graag op zoek naar een flexibel interieurontwerp dat toekomstbestendig en mooi tegelijk is. Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Foto van een nieuw interieur.
Decoratieve lijntekening
Afbeelding van een interieur.

Interieurworkshops

Zowel vanuit huis als op locatie organiseer ik thematische interieurworkshops. Daarbij wordt met echte materialen gewerkt en is er veel interactie binnen een gezellige groepsetting. Persoonlijke coaching rondom dezelfde onderwerpen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Enkele workshopthema's zijn:

Kleurgebruik - Hoe kleurgebruik uw huis kan omtoveren.

Interieurontwerp - De belangrijkste stappen voor ieder interieurproject.

Keukenontwerp - Een droomkeuken plannen voordat u een specialist bezoekt.

Seizoensinspiratie - Ideeën om uw interieur per seizoen op te frissen.

Decoratieve lijntekening

Cursus Interieurontwerp

Tijdens deze 6 weken durende cursus leert u stap voor stap de belangrijkste principes die nodig zijn om zelf uw eigen interieurontwerp te kunnen maken. U wordt hierbij begeleid en kunt tussentijds op ieder moment om advies vragen. Na de cursus heeft u in elk geval een plattegrondtekening op schaal met een mogelijke kamerindeling, een kleurenplan en een moodboard.

De cursus kan zowel bij mij thuis als op locatie met gebruik van echte materialen worden gegeven. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Foto van een interieurplattegrond met kleurstalen.

Contact

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar een offerte of wilt u gewoon even kennismaken? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail of contactformulier.

info@alifestyle4all.nl

072 785 1499  /  06 4267 3959

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.