ALLES VOOR BUITEN

Ecologisch Tuinontwerp
voor Iedereen

Buiten

Ecologisch Tuinontwerp

Wist u dat ongeveer drie kwart van de Nederlanders in steden woont? Met onze tuinen, balkons en terrassen kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de biodiversiteit en zelfs bepaalde aspecten van klimaatverandering beïnvloeden. Dit is goed nieuws want dit betekent dat wij met zijn allen een verschil kunnen maken!

Bij het maken van een goed tuinontwerp wordt gekeken naar bodem, licht, ruimte, functie, kleur en budget. Biodiversiteit en klimaatverandering zijn echter ook aspecten om rekening mee te houden, bijvoorbeeld door groene netwerken te creëren. Zodoende kunnen we dieren en insecten een handje helpen en de invloed van extreme droogte en nattigheid beperken.

Ik help u graag bij het maken van de juiste keuzes. Voor mij betekent 'de juiste plant op de juiste plek' ook dat er rekening wordt gehouden met variatie in beplanting om dieren en insecten het hele jaar door te ondersteunen. Het uitgangspunt daarbij is dat de planten het goed moeten doen en uw tuin er prachtig uitziet. Dit alles begint bij de bodem - en een gratis adviesgesprek!

Maak snel een afspraak en samen maken wij uw buitenruimte klimaatbestendig en biodivers!

Foto van een kleurrijke tuin.
Decoratieve lijntekening
buiten_02

Workshops Ecologisch Tuinontwerp

Binnenkort volgt er meer informatie over mijn workshops op het gebied van ecologisch tuinontwerp. Houdt hiervoor deze website en de socialmediakanalen in de gaten!

Contact

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar een offerte of wilt u gewoon even kennismaken? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail of contactformulier.

info@alifestyle4all.nl

072 785 1499  /  06 4267 3959

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.