Cursus - A Lifestyle for all
741
page-template-default,page,page-id-741,bridge-core-2.4.3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Cursus

Doe-het-zelf is een groeiende trend: leuk, uitdagend en vooral betaalbaar.

Maar soms ontbreekt de juiste informatie, advies en kennis hierover.  Met een cursus of workshop kunt u op gezellige en betaalbare manier verschillende aspecten leren kennen van de binnenhuisarchitectuur.

Mijn doel?

Iedereen de kans geven zijn eigen inrichtingspecialiste te worden om met zelfvertrouwen en plezier zelf aan de slag te kunnen gaan!

Kies voor een complete cursus waarin we dieper ingaan op het ontwerpproces:

  • Mijn eigen woonstijl ontwikkelen en toepassen
  • Plattegrond tekenen op schaal
  • Kleur toepassen
  • Een goede planning van verbouwing of renovatie

Een verhuizing brengt vaak veel werk met zich mee, maar het leukste deel is altijd de inrichting! Pak het eens anders aan met een boeiende cursus vooraf (of op een later moment).

En  moet er veel worden verbouwd?

Maak dan een goed plan voor het hele traject. Leer meer over oplossingen voor opbergen, gezellige zithoeken, een kamer met meerdere functies (bijvoorbeeld werkkamer/logeerkamer) en leer hoe je de nieuwste woontrends binnenhaalt.

In zes weken leer je de belangrijkste principes van woondecoratie en styling. Thuis kun je vervolgens verder aan de slag. Na de cursus heb je in elk geval een plattegrondtekening op schaal met een mogelijk kamerindeling, een kleurenplan en een moodboard.