Over Mij

Een mooi huis met mooie tuin is geen overbodige luxe - iedereen komt graag thuis om te genieten van zijn of haar eigen leefomgeving. Mijn naam is Shelley en ik ben u graag van dienst op het gebied van ecologisch tuinontwerp en interieurstyling.

Voordat ik als Britse in Nederland kwam te wonen heb ik eerst 10 jaar in Duitsland gewerkt en gewoond. Inmiddels woon ik hier al 30 jaar en heb ik hier ook mijn studies in Interieurontwerp en Ecologisch Tuinontwerp gedaan, waardoor ik de lokale markt erg goed ken. Daarnaast bezoek ik Engeland en Duitsland nog geregeld om ook daar inspiratie op te doen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en 'groen leven' te kunnen volgen.

Of u nou op zoek bent naar hulp voor het herinrichten, verbeteren of aanpassen van leefomgeving binnen of buiten (of allebei!), ik kan u persoonlijk, vriendelijk en deskundig advies aanbieden. A Lifestyle 4 All is voor iedereen en elk budget!

Foto van Shelley.

" Een mooi huis met mooie tuin is geen overbodige luxe, iedereen komt graag thuis om te genieten van zijn of haar eigen leefomgeving!"

Contact

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar een offerte of wilt u gewoon even kennismaken? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail of contactformulier.

info@alifestyle4all.nl

072 785 1499  /  06 4267 3959

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.